woensdag 24 januari 2007

Huisstijl

Zo, vandaag voor 240 euro aan jasjes gekocht voor onze huisstijl.
Renee en ik hebben allebei een jasje van 120 euro, ja, allebei dezelfde :)
Maar goed, het viel wel mee dat we allebei 100 euro korting kregen op het jasje.
Dat betekent dat het nu wel veel minder stoer over komt nu het maar 40 euro is. Maar ach je kunt niet alles hebben. Maar wel veel voor een lage prijs, dat blijkt.
Nu is het zo dat Gijs niet dit jasje heeft, maar hij is ook niet echt een jassenman. Daarnaast woont hij hier nog niet. En om nou hem te gaan bellen of we een jasje voor hem mee moesten nemen was misschien een beetje veel van het goede. Toch? Helaas kunnen we op dit moment nog geen foto plaatsen van deze prachtige jasjes omdat de bluetoothfunctie van de pc van Renee nogal gammel is helaas..
Vandaag is ook de dag dat het voor Gijs mogelijk is geworden om te posten op dit/deze (weet het nog steeds niet) blog. Heb hem als co-poster toegevoegd. Dus de drie-eenheid in deze is dan nu compleet. Ik hoop dat een van de twee ook even snel wat plaatst, anders wordt het een beetje een soort soloproject, wat dus niet de bedoeling is.

Zo en nu snel aan de lasagne.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

hier spreekt gijs vriendin:
(haha)

volgens mij had hij een jasje wel leuk gevonden hoor! Sinds het gala is hij helemaal om. daarbij komt dat hij zelf weleens een zwart met krijtstreep jasje draagt :D

Thomas zei

Ach helaas, maar misschien als hij nog even snel naar de winkel sprint, kan hij er nog 1 scoren..

Gijs zei

Neh, hoeft niet per se. Wat voor jasjes zijn het eigenlijk? Waarschijnlijk niet met opdruk, of wel?

Thomas zei

nee, zijn gewoon standaard jasjes, alleen wel van 120 voor 19,95

Gijs zei

WAAR???

Thomas zei

Bij de WE in overvecht!!

Gijs zei

Wiiih! De Gijs heeft ook een huisjasje. En we hebben alledrie dezelfde das. Een prachtige huisstijl, al zeg ik het zelf.

asdf zei

AmĂȘĂȘĂȘn